Even voorstellen...

 

Hi, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Laat ik me even voorstellen. Ik ben Francine, maar velen noemen me Sien. Een cocktail van Portugees en Nederlands bloed, maar al een tijdje wonende in het bruisende België.

 

Van jongs af aan experimenteerde ik al met make-up. Van oranje kaken tot de Amy-Winehouse eyeliners, I've been there and done that. Nu kies ik voor de naturelle look. Waarom? Omdat ik vind dat dat gewoon het allermooiste is! Sinds januari 2018 mag ik mezelf met veel trots make-up artieste noemen. In 2021 kreeg ik ook mijn certificaat als haarstyliste. Deze opleidingen genoot ik beiden bij Make Up Designory in Antwerpen. Momenteel volg ik ook een opleiding bij het Institute For Professional Care, zodat zorgpatiënten bij mij ook met een gerust hart terecht kunnen.

 

Ik ben onwijs creatief en heb absoluut geen zittend gat. Naast mijn beauty-klanten, zing en acteer ik in mijn vrije tijd en geniet ik van mijn gezin. Momenteel ben ik visagiste in bijberoep, maar ik hoop hier ooit mijn hoofdberoep van te kunnen maken! 

 

Zien wij elkaar in de toekomst? Ik kijk ernaar uit! 

 

Tot snel x Sien